Medewerker bediening

Heeft het altijd al jouw interesse gewekt om in de bediening te staan? Ben je sociaal, vind je werken met collega’s leuk en vind je het geen probleem om een grote glimlach op te zetten? Dan is wellicht een baantje in de bediening iets voor jou! Mocht je deze skills nog niet helemaal onder de knie hebben, maar ben je wel gemotiveerd om jezelf verder te ontwikkelen, ook dan ben je bij ons op het juiste adres. Je krijgt de juiste opleiding en begeleiding van onze leidinggevende om stap voor stap het horeca vak goed onder de knie te krijgen, zodat jij ook net zoals ons met een grote glimlach over het terras heen gaat.

Wie ben jij?

  • Je bent minimaal 16 jaar oud;
  • Je bent positief ingesteld en denkt ik oplossingen en niet in problemen;
  • Je bent flexibel: je bent bereid om ’s avonds en weekends en tijdens feestdagen te werken;
  • Op drukke momenten kun jij de rust bewaren;
  • Je bent gemotiveerd & sociaal ingesteld;
  • Je leert makkelijk en snel, je weet ook van aanpakken;
  • Je bent enthousiast en weet dit over te brengen naar de gasten en collega’s;
  • Je bent sociaal, kan makkelijk communiceren met gasten en collega’s;
  • Je bent iemand die geen moeite heeft met een glimlach op te zetten.

Wat bieden wij?

  • Een prettige en dynamische werkomgeving waarin eigen initiatief wordt gewaardeerd;
  • Doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf (afhankelijk van je motivatie en inzet);
  • Een salaris conform horeca CAO, inclusief vakantiegeld;
  • Fooi boven op je salaris, deze wordt iedere maand verdeeld over de uren die je hebt gewerkt;
  • Mogelijkheid om cursussen of trainingen te volgen om je kennis te verbreden.

Wat ga je doen?

  • Gasten verwelkomen en begeleiden naar een tafel toe;
  • Het opnemen en invoeren van bestellingen;
  • Lopen met dienbladen en serveren van drankjes;
  • Je bent het gezicht van de Brasserie: gasten kunnen bij jou komen met vragen, je weet hoe je hiermee om kunt gaan;
  • Je hebt het inzicht in wat onze gasten nodig hebben en zorgt dat ze een onvergetelijke avond hebben;
  • Je kan de gasten de menukaart uitleggen en de extra specials die we naast de kaart hebben;
  • Je werkt samen met je collega’s om alles zo snel en soepel mogelijk te laten verlopen;
  • Schoonmaken van het restaurant, terras & gebruikte voorwerpen;
  • Je ruimt de tafel uit en dekt ze in;
  • Voorraden bijvullen;
  • Je gaat leren om met 3 borden te lopen, wellicht uiteindelijk met 4.

Waarom bij Brasserie No.14 werken?

Brasserie No. 14 is een jong en innovatief bedrijf. Wij proberen op een positieve manier ons personeel te motiveren en stimuleren om het beste uit zichzelf te halen. De ontwikkeling van het team staat voorop, wij geloven erin dat dit zich ook vertaald in het plezier en de service naar onze gasten. Het is voor ons belangrijk dat de Brasserie bekend staat als een bedrijf waar jong en oud veel kunnen leren en waar een fijne (werk)sfeer is.