Medewerker keuken

Heb je geen ervaring in de keuken? Maar word je wel nieuwsgierig als je uiteten gaat en ziet hoe snel de koks alle gerechten op tafel krijgen en het dan ook nog eens mooi gepresenteerd is én superlekker? Dit is dan jouw kans! Kom bij ons werken en leer alle fijne kneepjes van het vak, deze zul je stap voor stap leren.

Wie ben jij?

  • Je kunt snel schakelen en handelen;
  • Je bent een teamplayer;
  • Je bent positief ingesteld en denkt in oplossingen, niet in problemen;
  • Je bent flexibel: je bent bereid om ’s avonds, weekends en tijdens feestdagen te werken;
  • Op drukke momenten kun jij de rust bewaren;
  • Je bent gemotiveerd & sociaal ingesteld;
  • Je bent enthousiast en staat open om te leren;
  • Je leert makkelijk en snel en weet van aanpakken;
  • Je hebt enige feeling met koken of je bent erin geïnteresseerd.

Wat bieden wij?

  • Een prettige en dynamische werkomgeving waarin eigen initiatief wordt gewaardeerd;
  • Werken binnen een gezellig en gemotiveerd team;
  • Doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf (afhankelijk van je motivatie en inzet);
  • Een salaris conform Horeca CAO, inclusief vakantiegeld;
  • Fooi boven op je salaris, deze wordt iedere maand verdeeld over de uren die je hebt gewerkt;
  • Mogelijkheid om cursussen of trainingen te volgen om je kennis te verbreden.

Wat ga je doen?

  • Je gaat helpen in de keuken waar de voorbereidingen worden getroffen (mise en place);
  • Je zorgt dat je onze koks, zelfstandig werkend koks, souschef en chefkok assisteert met de taken en opdrachten die aan jou gegeven worden zoals: wassen, snijwerk en het vacumeren van producten;
  • Je zorgt ervoor dat je netjes werkt aan de hand van onze hygiëneregels en dat onze keuken netjes en schoon is na de shift;
  • Je helpt mee aan de koude en warme kant van de keuken en het opmaken van de gerechten.

Waarom bij Brasserie No.14 werken?

Brasserie No. 14 is een jong en innovatief bedrijf. Wij proberen op een positieve manier ons personeel te motiveren en stimuleren om het beste uit zichzelf te halen. De ontwikkeling van het team staat voorop, wij geloven erin dat dit zich ook vertaald in het plezier en de service naar onze gasten. Het is voor ons belangrijk dat de Brasserie bekend staat als een bedrijf waar jong en oud veel kunnen leren en waar een fijne (werk)sfeer is.