Strand

Een van de heerlijk aspecten van Lemmer is het aanwezige strand, op slechts een korte loopafstand van Brasserie No. 14! Deze nabijheid biedt niet alleen de mogelijkheid om op warme dagen te genieten van ontspanning op het strand, maar ook om tijdens de wintermaanden (van 1 oktober tot 1 mei) heerlijke wandelingen te maken met je harige viervoeter.

In de zomer transformeert het strand van Lemmer tot een waar oord van rust en recreatie. Met het zachte zand onder je voeten en het geluid van kabbelende golven op de achtergrond, kun je heerlijke relaxen en genieten van de zonnestralen. Of je nu kiest voor een verfrissende duik in het water, het bouwen van zandkastelen met de kinderen, of simpelweg luieren met een goed boek, het strand biedt een veelzijdige omgeving voor iedereen.

Voor de liefhebbers van winterse wandelingen is het strand van Lemmer een betoverd decor. Tijdens de koudere maanden kun je genieten van rustige en vredige momenten, terwijl je met je hond langs de kustlijn wandelt. De verfrissende Friese lucht en het geluid van de ruisende golven dragen bij aan een kalmerende ervaring en de uitgestrektheid van het strand biedt voldoende ruimte.