Zelfstandig werkend kok

Heb je ervaring in de keuken en kan je goed zelfstandig werken? Kun je je collega’s assisteren en aansturen in wat er gedaan moet worden? Heb je enige kennis over producten en heb je de basistechnieken goed onder de knie? Dan zoeken wij jou!

Wij vinden het belangrijk om met verse ingrediënten te koken, verschillende smaken met elkaar te combineren en zo veel mogelijk ´huisgemaakt´ te werken. In onze mise en place keuken wordt veel voorbereiding getroffen, dit zorgt voor rust en structuur in onze uitgifte keuken beneden. Daarbij hebben wij personeel nodig die goed weten wat ze doen en daarbij een goede aanvulling zijn op de chef en/of sous-chef.

Wie ben jij?

  • Je hebt ervaring binnen de horeca en beschikt over kwaliteiten om goed leiding te kunnen geven;
  • Je bent 32 á 38 uur per week beschikbaar;
  • Je hebt goede communicatieve vaardigheden;
  • Je bent gastvrij, stressbestendig, collegiaal en hebt passie voor de horeca;
  • Flexibiliteit: je bent bereid om te werken in de avond, in het weekend en tijdens feestdagen;
  • Hands-on mentaliteit: in welke situatie dan ook, jij zet je schouders eronder en gaat voor het best mogelijke resultaat;
  • Je bent positief ingesteld en denkt in oplossingen, niet in problemen;
  • Je kan goed werken in teamverband en kan presteren onder druk.

Wat bieden wij?

  • Een prettige en dynamische werkomgeving waarin eigen initiatief wordt gewaardeerd;
  • Een uitdagende functie binnen een jong en gedreven team;
  • Een marktconform salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • Een 4-daagse werkweek van 38 uur contract i.p.v. 5-daagse werkweek;
  • Mogelijkheden voor cursussen of training te volgen om je kennis te verbreden;
  • Doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf (afhankelijk van je motivatie en inzet);
  • Fooi boven op je salaris, deze wordt iedere maand verdeeld over het aantal uren dat je hebt gewerkt.

Wat ga je doen?

  • Je bent zelfstandig alle onderdelen van de keuken aan het uitvoeren;
  • Je bent bekend in de mise en place keuken en kan makkelijk schakelen;
  • Je werkt aan de pas en kan aanwijzingen en aansturing geven waar dat nodig is;
  • Je kan op momenten dat de chef / souschef niet aanwezig is het team motiveren en stimuleren;
  • Je werkt met HACCP lijsten;
  • Je werkt met ons Horeko systeem en kent de basis standaarden van FIFO;
  • Je kunt zelfstandig bestellingen doen als de chef of souschef niet aanwezig is;
  • Je zorgt dat de keuken weer helemaal schoon is aan het einde van de dag.

Waarom bij Brasserie No.14 werken?

Brasserie No. 14 is een jong en innovatief bedrijf. Wij proberen op een positieve manier ons personeel te motiveren en stimuleren om het beste uit zichzelf te halen. De ontwikkeling van het team staat voorop, wij geloven erin dat dit zich ook vertaald in het plezier en de service naar onze gasten. Het is voor ons belangrijk dat de Brasserie bekend staat als een bedrijf waar jong en oud veel kunnen leren en waar een fijne (werk)sfeer is.